Dit zijn wij

Leon Visser
Leon Visser is een theatermaker, speler en begeleider in de theatrale kunsten. In zijn jeugd opgegroeid in het theater met een verlangen om zelf te spelen. Daaruit volgde een jeugdtheaterschool en later een MBO4 artiesten opleiding. Na zijn diploma behaald te hebben bleef hij de eeuwige student. Hij is altijd op zoek naar nieuwe cursussen om zijn expertise te verbreden. Eerst verdiepte hij zich voornamelijk in acteren en improviseren zodat hij zich staande kon houden op een podium. Daarna wilde hij zijn zwakkere talenten gaan tackelen en zo heeft hij meermaals dans- en zanglessen in de week. Wat begon als pure noodzaak is verandert in een niet te stoppen passie. Na jaren van lessen en voorstellingen, is hij zelf het makerspad gaan bewandelen met de voorstelling: De schat van Anaba, een kindervoorstelling van 4+ die te boeken is voor basisscholen, buiten schoolse opvang en festivals/evenementen.

Leon is een gepassioneerde speler, dat wil zeggen de voorstellingen zijn nooit af. We werken altijd samen om de voorstelling tot het hoogste niveau te brengen. Zijn er extra repetities nodig? Moet er aan specifieke elementen extra aandacht worden besteed? Heeft een speler een obstakel te overwinnen om zijn spel te verbeteren? Dan kunt u er zeker van zijn dat Leon alles binnen zijn mogelijkheden en netwerken zal inzetten om te kunnen helpen. Hij analyseert en isoleert het probleem en gaat de uitdaging met liefde aan. In de naam van de kunsten moeten we onszelf uitdagen en elkaar stimuleren om het beste van onszelf eruit te laten komen.

Kelly Bruynseels
De spotlight opzoeken, voorstellingen maken en optreden zit al van jongs af aan in mijn bloed. Elke kans om op de planken te staan greep ik aan en daar was ik dan ook niet weg te slaan.

Toneelspelen was een leidend thema in mijn leven tot en met de musical in de 2e klas van de middelbare school. Mijn focus veranderde, studie en de daarmee samenhangende onderwerpen (toekomstbeeld, serieuze baan) werden belangrijker en dat had gevolgen voor mijn bevlogenheid met betrekking tot het (toneel)spelen. Acteren, theater maken en een aantal andere creatieve uitingen kregen een minimale rol in mijn (puber)leven.

Toen ik uiteindelijk jaren later mijn eigen bedrijf oprichtte op het gebied van kinderentertainment (SinterklaasEindhoven), begon het theatervuurtje weer te branden. Al snel kwamen er vele mogelijkheden op mijn pad. 
Deze kansen heb ik met beide handen aangepakt en hebben mij geholpen met groeien tot waar ik nu sta.
En hebben geleid tot een spannende, eigengemaakte voorstelling.